Lees meer...Het wijkplatform is al enige tijd aan het kijken naar een uitbreiding van de AED's in de wijk die 24/7 bereikbaar zijn. Er is besloten dat er verder gekeken wordt naar dit idee en er ook bezien gaat worden dat buurtbewoners getraind kunnen gaan worden om met AED's om te gaan. 

Lees meer... Dit jaar wordt Nederland SCHOON gehouden op 23 maart 2019.
 Er zullen weer diverse groepen meedoen aan dit evenement.
 Houdt u de kranten in de gaten.
 Meer informatie bij gemeente Harderwijk of bij de opbouwwerker
 van ZorgDat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...Wij hebben hem inmiddels al groot op de kalender gezet, en we hopen natuurlijk dat u dat ook doet:

Zaterdag 23 maart 2019 is het weer de officiële Landelijke Opschoondag (scholen doen mee in de week voorafgaand). Meedoen aan de Landelijke Opschoondag levert prettig schone buurten op. Maar dat niet alleen…. Buren, collega's en scholieren vinden het vaak ontzettend gezellig om samen aan de slag te gaan. Want hoe meer inwoners meedoen aan de Landelijke Opschoondag, hoe succesvoller het wordt! En hoe schoner de buurt of wijk, hoe prettiger Harderwijkers er wonen! ZorgDat en de wijkplatformen en wijkteams ondersteunen, adviseren en stimuleren ook dit mooie landelijke initiatief.

Buurten kunnen zich aanmelden op www.nederlandschoon.nl. Ook is er allerlei reclamemateriaal bestellen en er staan allerlei leuke en creatieve ideeën op.

In Harderwijk kan het aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot vrijdag 15 maart. U ontvangt hierbij ook een inschrijfformulier, waarop u aan kunt geven welk materiaal u van de gemeente nodig heeft. 

Geef de Landelijke Opschoondag ook door in uw netwerk! Hoe meer deelnemers hoe mooier en schoner onze stad!

Lees meer...In het wijkontmoetingscentrum Stadsweiden vinden vaste activiteiten plaats (zie hieronder) maar ook op verschillende tijden losse activiteiten zoals een High Tea,  een Bingo etc. Houd u vooral ook flyers en Faceboook in de gaten.

Wij nodigen u van harte uit om aan te sluiten bij 1 van onze activiteiten.

Adres: Drift 2 (via hoofdingang Weideheem)

• Sjoelcompetitie : dinsdagmiddag houden we een sjoel competitie in het Grand Café. Als je van deze oudhollandse spelen houdt kom dan ook gezellig met ons meedoen, er zijn hele leuke prijsjes te winnen. Kosten € 2,00 inclusief koffie/thee en iets lekkers. Aanvang 14.00u-16.00u
• Regelmatig houden we de inmiddels beroemde Puzzelruilbeurs van 14.00u-16.00u in het Grand Café zaal van Weideheem. Alle puzzels kunnen weer geruild worden ook Wasgij en Jan van Haasteren. De koffie/thee staat voor u klaar.
• Elke maandagmiddag is er een klaverjasclub in het Grand Café in Weideheem, aanvang 13.30u -16.00uur, koffie/thee voor eigen rekening € 0,50.
• Elke maandagmiddag is er een “huiskamer van de buurt” in het Grand Café van Weideheem, aanvang 14.00u -16.00uur, kosten koffie/thee € 0,50 voor eigen rekening. Samen iets creatiefs of een spelletje doen o.l.v. deskundige vrijwilligers.
• Elke donderdagmiddag in het Grand Café is er vanaf 14.00u-16.00u schaken, zelf de mooiste kaarten maken en er is een deskundige computerhulp aanwezig voor al uw vragen over de PC/tablet.
• vanaf september elke 2e en 4e donderdagavond is er een klaverjasclub in het Grand Café van Weideheem, aanvang 19.00u-21.00u, Wanneer u liever gaat bridgen en er is genoeg belangstelling is dit ook mogelijk! Koffie/thee voor eigen rekening € 0,50.
• Elke vrijdagmiddag vanaf 14.00 u -16.00u in het Grand Café is er sjoelen en ook is er een haak- en breiclub waar u gezellig aan mee kunt doen. Koffie/thee € 0,50.

Inlichtingen/aanmeldingen: Coby Kock: 06-44288428
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer... 

  Er worden veel activiteiten georganiseerd in onze wijk waaronder
 
  buitenschoolse activiteiten via Ga Harderwijk.

  Meer informatie bij Casper van ZorgDat 0341434656

 

Pad