Rommelroute Stadsweiden

Rommelroute

Lees meer...Zaterdag 8 oktober wordt er weer een Rommelroute in de wijk Stadsweiden georganiseerd.In de Hanzewaard en de Scheepswaard De start zal zijn vanaf 9.00 uur en het zal duren tot 15.00 uur. Op de hoofdwegen en fietspaden zal een verwijzing te zien zijn in welk gebied de bewoners van deze waarden hun kramen hebben. De verkoop van spullen zal hoofdzakelijk plaats vinden vanaf eigen huis en tuin. De bereikbaarheid is het beste te doen al wandelend en fietsend door deze beide Waarden in de wijk Stadsweiden. Wie een routekaart met adressen wil kan hiervoor zaterdag gaan naar Kubbepad 9. Het is gewoon de moeite waard om eens kris kras door deze buurten te gaan om te ontdekken waar toch weer leuke spullen te bemachtigen zijn voor geringe prijzen.
Meer info kijk op:
www.facebook.com/rommelroutestadsweiden

Rommelroute groot succes

Lees meer...De allereerste rommelroute was een groot suuces. Er deden ruim 80 huishoudens mee dus er kon een mooie route gelopen worden.

Foto's zie onze  Facebookpagina

Nieuws over de Rommelroute

Lees meer...Ook in Stadsweiden wordt er binnenkort een rommelroute georganiseerd.
Houdt u de speciale FB pagina in de gaten voor meer info. 
In het voorjaar wordt de route gehouden in Weidewaard en
in het najaar de Stromenwaard.
Volgend jaar zullen andere wijken aan de beurt komen.
Voor info kunt u kontakt op nemen met Nicole via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via de FB pagina