Lees meer...
Helaas heeft het Wijkplatform Stadsweiden moeten besluiten zichzelf op te heffen. De reden daartoe kunt u lezen in de wijkkrant die deze week huis aan huis verspreidt is. Via deze weg danken we de voorzitter Johan Peppelman voor zijn jarenlange betrokken inzet voor het platform. Onder zijn leiding zijn heel wat activiteiten georganiseerd voor wijkbewoners; er hebben meerdere wijkschouwen met gemeenteraadsleden plaatsgevonden, er zijn rommelmarkten geregeld en werd de jaarlijkse kerstversieringen in het winkelcentrum gerealiseerd. Verder is er getracht de leefomgeving van meerdere wijken en buurten te verbeteren en last but not least zijn er meerdere AED's in onze wijk geplaatst. Johan, heel veel dank daarvoor.
De facebook pagina zal voorlopig blijven bestaan zodat nieuwtjes die op en activiteiten die in onze wijk van toepassing zijn gedeeld kunnen worden.
Deze website zal na januari off-line gaan.

Lees meer...Beste betrokkenen bij het wijkplatform.

Het afgelopen jaar hebben we niet veel kunnen vergaderen, maar een aantal zaken hebben we wel gewoon door laten lopen. Dat kan ook als het gaat om terugkerende zaken. Het is zelfs gelukt om een AED te laten plaatsen bij Albert Moonen aan de Urkmeen. Eerder dit jaar is er al een geplaatst bij de kwekerij van van Straaten. Uiteindelijk toch nog een mooi resultaat.

Er zijn ook weer een drietal vergaderingen gepland voor 2021. Dat zijn woensdag 24 maart - woensdag 15 september en woensdag 10 november. Tegen die tijd zullen we opnieuw kijken of die vergaderingen door kunnen gaan of niet. De plaatsen van vergadering bepalen we ook pas als duidelijk is dat doorgang kan plaatsvinden.

Voor dinsdag 15 juni is er de wijkschouw gepland voor een deel van de Weidewaard, die dit jaar niet is doorgegaan. in 2021 kijken we tegen die tijd of doorgang kan plaatsvinden of dat we opnieuw op gaan schuiven.Veiligheid voor een ieder staat voorop.

In het activiteitenplan staat ook nog weer een Hobbybeurs. Hiervoor geldt natuurlijk ook weer dat het doorgaat als de situatie zich daarvoor leent. In 2018 was dit op zich een mooie activiteit vanuit het wijkplatform.

Reacties van jullie kant op het activiteitenplan zie ik met belangstelling tegemoet.

Groet Johan Peppelman.

Lees meer...

De gemeente Harderwijk wil dit jaar nog de uitvoering van het informele wandelpad starten. Het gaat hier om een pad uitgevoerd in halfverharding dat loopt vanaf het Cresentpark tot aan de schaatsbaan bij de Wijde Wellen in de binnenstad.

Dit pad zal slingerend door het bestaande park lopen zodat bomen niet verwijderd hoeven te worden. Op een aantal plekken komen nog leuke  doorsteekjes en kleine speelelementen.

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u dit kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 7 dagen na het verschijnen van deze flyer.

 

Lees meer...

Wijkcentrum de Roef staat een verbouwing te wachten. Doel is dat de Roef wordt omgezet naar een multifunctioneel wijkontmoetingscentrum waar ook welzijn en huisarts hun plek gaan vinden.  Er is een nieuw interim bestuur gevormd waar onder andere Hans Alfons zitting in heeft. Meer informatie vindt u op  website de Roef .

Lees meer...Wekelijks komen buurtsportcoaches van ZorgDat naar twee locaties in onze wijk met de Bosmobiel. Dit is een bakfiets met verschillende speelmaterialen voor kinderen. De kinderen uit de buurt mogen hier gratis gebruik van maken. Door de Bosmobiel komen de jongeren uit de buurt in contact met verschillende sporten en spellen en kunnen wij als buurtsportcoaches de veiligheid op het speelveld bewaren. Nieuwsgierig geworden? Hieronder een overzicht waar we zijn en wanneer we er zijn. We zien jullie graag!

Schoolplein Het Baken:Maandag 15:30-16:30 uur en Woensdag 15:00-16:30 uur
Sportveld het Klaproospad: Dinsdag 15:30-16:30 uur en Woensdag 14:00-15:30 uur

Lees meer...

 Wij zijn ook te vinden op TWITTER onder @WijStadsweiden.nl

Lees meer...

Wilt u een advertentie plaatsen in onze Wijkkrant die met een oplage van 3200 huis aan huis in Stadsweiden verspreidt wordt.

U kunt 4 x per jaar een advertentie plaatsen voor €100 ,- per jaar.

Neem voor meer informatie contact op met : peppelmanj at gmail.com

Lees meer...

Wij geven per kwartaal onze wijkkrant uit. De voorbereiding van deze krant kost elk kwartaal best wat tijd. Wij vragen u dan ook om kopij ruimschoots op tijd aan te leveren.

Voor ons kwartaal blad 

nummer 1 voor 31 januari      verschijnt in maart

nummer 2 voor 02 april          verschijnt in mei

nummer 3 voor 4 augustus    verschijnt in september

nummer 4 voor 1 oktober     verschijnt in november

 

De krant maken we met zijn allen! Levert u dus aub kopij in! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.