hamerBeste betrokkenen bij het wijkplatform.

Het afgelopen jaar hebben we niet veel kunnen vergaderen, maar een aantal zaken hebben we wel gewoon door laten lopen. Dat kan ook als het gaat om terugkerende zaken. Het is zelfs gelukt om een AED te laten plaatsen bij Albert Moonen aan de Urkmeen. Eerder dit jaar is er al een geplaatst bij de kwekerij van van Straaten. Uiteindelijk toch nog een mooi resultaat.

Er zijn ook weer een drietal vergaderingen gepland voor 2021. Dat zijn woensdag 24 maart - woensdag 15 september en woensdag 10 november. Tegen die tijd zullen we opnieuw kijken of die vergaderingen door kunnen gaan of niet. De plaatsen van vergadering bepalen we ook pas als duidelijk is dat doorgang kan plaatsvinden.

Voor dinsdag 15 juni is er de wijkschouw gepland voor een deel van de Weidewaard, die dit jaar niet is doorgegaan. in 2021 kijken we tegen die tijd of doorgang kan plaatsvinden of dat we opnieuw op gaan schuiven.Veiligheid voor een ieder staat voorop.

In het activiteitenplan staat ook nog weer een Hobbybeurs. Hiervoor geldt natuurlijk ook weer dat het doorgaat als de situatie zich daarvoor leent. In 2018 was dit op zich een mooie activiteit vanuit het wijkplatform.

Reacties van jullie kant op het activiteitenplan zie ik met belangstelling tegemoet.

Groet Johan Peppelman.