nederland-schoon.jpgWij hebben hem inmiddels al groot op de kalender gezet, en we hopen natuurlijk dat u dat ook doet:

Zaterdag 23 maart 2019 is het weer de officiële Landelijke Opschoondag (scholen doen mee in de week voorafgaand). Meedoen aan de Landelijke Opschoondag levert prettig schone buurten op. Maar dat niet alleen…. Buren, collega's en scholieren vinden het vaak ontzettend gezellig om samen aan de slag te gaan. Want hoe meer inwoners meedoen aan de Landelijke Opschoondag, hoe succesvoller het wordt! En hoe schoner de buurt of wijk, hoe prettiger Harderwijkers er wonen! ZorgDat en de wijkplatformen en wijkteams ondersteunen, adviseren en stimuleren ook dit mooie landelijke initiatief.

Buurten kunnen zich aanmelden op www.nederlandschoon.nl. Ook is er allerlei reclamemateriaal bestellen en er staan allerlei leuke en creatieve ideeën op.

In Harderwijk kan het aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot vrijdag 15 maart. U ontvangt hierbij ook een inschrijfformulier, waarop u aan kunt geven welk materiaal u van de gemeente nodig heeft. 

Geef de Landelijke Opschoondag ook door in uw netwerk! Hoe meer deelnemers hoe mooier en schoner onze stad!