Lees meer...

 Wij zijn ook te vinden op TWITTER onder @WijStadsweiden.nl

Lees meer...

Wij geven per kwartaal onze wijkkrant uit. De voorbereiding van deze krant kost elk kwartaal best wat tijd. Wij vragen u dan ook om kopij ruimschoots op tijd aan te leveren.

Voor ons kwartaal blad 

nummer 1 voor 31 januari      verschijnt in maart

nummer 2 voor 02 april          verschijnt in mei

nummer 3 voor 4 augustus    verschijnt in september

nummer 4 voor 1 oktober     verschijnt in november

 

De krant maken we met zijn allen! Levert u dus aub kopij in! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

De gemeente Harderwijk wil dit jaar nog de uitvoering van het informele wandelpad starten. Het gaat hier om een pad uitgevoerd in halfverharding dat loopt vanaf het Cresentpark tot aan de schaatsbaan bij de Wijde Wellen in de binnenstad.

Dit pad zal slingerend door het bestaande park lopen zodat bomen niet verwijderd hoeven te worden. Op een aantal plekken komen nog leuke  doorsteekjes en kleine speelelementen.

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u dit kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 7 dagen na het verschijnen van deze flyer.

 

Lees meer...

Wijkcentrum de Roef staat een verbouwing te wachten. Doel is dat de Roef wordt omgezet naar een multifunctioneel wijkontmoetingscentrum waar ook welzijn en huisarts hun plek gaan vinden.  Er is een nieuw interim bestuur gevormd waar onder andere Hans Alfons zitting in heeft. Meer informatie vindt u op  website de Roef .

Lees meer...Wekelijks komen buurtsportcoaches van ZorgDat naar twee locaties in onze wijk met de Bosmobiel. Dit is een bakfiets met verschillende speelmaterialen voor kinderen. De kinderen uit de buurt mogen hier gratis gebruik van maken. Door de Bosmobiel komen de jongeren uit de buurt in contact met verschillende sporten en spellen en kunnen wij als buurtsportcoaches de veiligheid op het speelveld bewaren. Nieuwsgierig geworden? Hieronder een overzicht waar we zijn en wanneer we er zijn. We zien jullie graag!

Schoolplein Het Baken:Maandag 15:30-16:30 uur en Woensdag 15:00-16:30 uur
Sportveld het Klaproospad: Dinsdag 15:30-16:30 uur en Woensdag 14:00-15:30 uur